#### Agenda

#### Participants:

Joseph Allegri, school staff

Hollis O'Brien, school staff

Chandra Morvay, parent

Fred Heitz, community member

Peter Walz, parent

Kate Bateman, parent

Jennie Long, parent

Katie Bare, student

George Bunch, parent

Shannon Greene, school staff

Tracey Runeare, principal

Jim Monreal, SCCS Assistant Superintendent, Business Services

Trevor Miller, SCCS Director of Facilities

Chris Garcia, SCCS Project Manager for Bond Projects

David Peartree, Belli Architectural Group

Ismael Magaña, Belli Architectural Group

## Introductions (1:00 PM - 1:05 PM) (5 Minutes)

- Principal Runeare Introduction
- Trevor Miller Introductory remarks.
- Participant Introductions ("around the room")
- Review Bond Org Chart

### Completed Projects (1:05 PM – 1:10 PM) (5 Minutes)

• Brief review of completed projects via site plan graphic and table.

### Bond Budget (1:10 PM - 1:30 PM) (20 Minutes)

- Review status of budget
  - Expended/Committed
    - Completed projects
    - Funds Remaining
    - FA Building Modernization
  - o Final Bond Allocation

### FA Building Modernization (1:30 PM - 1:35 PM) (5 minutes)

- Review required electrical compliance improvements
- Review discuss options for remaining funds

### Gym Exterior Signage (1:35 PM - 1: 40 PM) (5 minutes)

Review signage and discuss with committee.

# Input/Wrap-Up (1:40 PM - 2:00 PM) (20 Minutes)

- Answer Committee's questions
- Seek and secure' Committee's input on direction forward at FA Building